Ingredients:
- 1 pit de pollastre
- 2 cullerades de oli de oliva
- 1 cullerada de vinagre
- 1 dent d’all trossejat
- julivert picat
- Sal al gust (la posarem al final)
Preparació:
- Filetegem els pits i les posem en un bol, afegim els ingredients del amaniment (excepte la sal), barregem bé i deixem reposar a la nevera almenys 30 minuts.
- A continuació es col·loquen els pits a la planxa ben calenta i sense gens d'oli. D'aquesta manera els pits queden més sucoses perquè s'evita l'evaporació dels sucs de la carn al formar-se una crosta superficial. Quan el color cru de les pits vagi desapareixen se'ls dóna la volta i es cuinen per l'altre costat.
- La sal s'ha d'afegir en l'últim moment, ja que si s'afegeix abans de la seva cuinat, el pit tendeix a ressecar més fàcilment.
Molt bó! Però jo li posaria menys vinagre
ResponEliminaJo tambe. Pero ens va quedar molt bo
ResponElimina