divendres, 14 de febrer del 2014

Pollastre a la planxa


Ingredients:


  • 1 pit de pollastre
  • 2 cullerades de oli de oliva
  • 1 cullerada de vinagre
  • 1 dent d’all trossejat
  • julivert picat
  • Sal al gust (la posarem al final)



Preparació:


  1. Filetegem els pits i les posem en un bol, afegim els ingredients del amaniment (excepte la sal), barregem bé i deixem reposar a la nevera almenys 30 minuts.


  1. A continuació es col·loquen els pits a la planxa ben calenta i sense gens d'oli. D'aquesta manera els pits queden més sucoses perquè s'evita l'evaporació dels sucs de la carn al formar-se una crosta superficial. Quan el color cru de les pits vagi desapareixen se'ls dóna la volta i es cuinen per l'altre costat.


  1. La sal s'ha d'afegir en l'últim moment, ja que si s'afegeix abans de la seva cuinat, el pit tendeix a ressecar més fàcilment.

2 comentaris: