- 4 cullerades de suc de kiwi
- 1 cullerada de llevat en pols
- 100g de sucre glass
- 50g de mantega
- 100g de formatge mascarpone
- nuvols
- màniga pastissera
- motlles
- paper de forn
Procediment:
Preescalfa el forn a 180 º C. En primer lloc pela els kiwis , parteix-los a trossets petits i reserva'ls en un got per al seu posterior ús. A continuació , en un bol comença batent els 150gr de mantega , els 120gr de sucre , les cullerades de nata i de suc de kiwi o Tropic de kiwi . Bat bé la barreja durant uns minuts . Seguidament , incorpora l'ou i bat fins aconseguir que es formi una massa homogènia .
En un altre bol tamisa els 200gr farina de pastissos i la culleradeta de llevat en pols . Un cop tamisats els ingredients , afegeix-los a la barreja i remou bé. Finalment , afegeix a la massa els kiwis trossejats i remou fins que quedi tot ben barrejat . A la safata del forn , prepara els motlles per cupcakes i reparteix la massa . S'enforna durant 15 o 20 minuts fins que la massa pugi i els cupcakes adquireixin consistència . Retira'ls del forn i deixa'ls refredar .
Com preparar el frosting de Kiwi.
Per fer el frosting de kiwi , en un recipient posa els 100 g de sucre glas , els 50gr de mantega ,els 100gr de formatge d'untar i les dues cullerades de licor de kiwi . Bat tots els ingredients amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques durant dos o tres minuts , o fins a veure que tots els ingredients queden ben barrejats .
Molt bones, però no ens va sortir bé el frosting
ResponEliminaHe tastat de millors però la primera vegada sempre surten estranys però estava bonissims!!!!!!
ResponElimina