dijous, 13 de febrer del 2014

Espaguetis a la carbonara

Espaguetis a la carbonara:



INGREDIENTS:

  • 400g d'espaguetis
  • 8 talls gruixudes de bacon
  • 4 ous
  • 12 cullerades de nata
  • 4 cullerades grans de formatge parmesà (30 g)
  • 4 cullerades d'oli d' oliva
  • sal
  • pebre molta


ELABORACIÓ:

Posa abundant aigua (aproximadament 2 litres) a coure en una cassola gran. Quan comenci a bullir (bombollejar), afegeix una cullereta de sal.
Afegeix els espaguetis. A mesura que es vagin estovant, presiónalos amb una cullera de fusta perquè quedin ben coberts d'aigua. Deixa coure durant 10 minuts, removent de tant en tant. Escorre'ls.

Retira l'escorça de les talls de bacon i talla-les a daus. Posa l'oli a escalfar en una cassola àmplia i plana, quan estigui calent, afegeix els daus de bacon i fregeix-los fins que es daurin (2-3 minuts). Afegeix els espaguetis, remou i retira la cassola del foc.

Casca els ous en un bol, bat-los i afegeix la nata per cuinar, el formatge parmessà, sal (al teu gust) i una mica de pebre mòlta. Bat novament i aboca sobre els espaguetis. Barreja ràpidament amb una cullera de fusta i serveix-los en un plat.

2 comentaris:

  1. Estava bo, però pel meu gust la salsa carbonara estava molt líquida

    ResponElimina
  2. Estava bastant bo pero tenien molt de gust a nata

    ResponElimina