- 4 rovells d’ou
- 500 ml Llet sencera
- 1 cullereta de Maicena
- 100g Sucre
- 1 baina de vainilla
- Canella molta (Opcional)
- 10g de sucre vainilla
- 1 galeta maria (Per decorar)
ELABORACIÓ:
Començarem posant tota la llet en una cassola a foc lent, mentrestant obrim la baina de vainilla, rascant amb el ganivet, traurem totes les pepitas que hi hagin a dintre les ficarem dintre de la llet, i ho remenem.
En un bol apart, que tindrem els 4 rovells d’ou, hi afegirem el sucre, el sucre vainilla, i la maicena, i hu remenem molt bé, fins que ens quedi una pasta, i hu reservem.
Mentrestant vigilem la llet perquè no es cremi, quan comenci a bullir, la retirem del foc y colem la llet amb un colador, per retirar les pepitas de vainilla. Quan ja ho tinguem colat, hem de afegir poquet a poquet la meitat de la llet aproximadament en el bol on tenim els rovells, el sucre etc. Quan ho hagem remenat, tirem els ous I la llet al resta de la llet que estarà en una altre olla, més gran que la atre.
Posem al foc al mig, I no parem de remenar fins que les natilles espessint, això ho sabrem quan ens costi més remenar I perquè la espuma marxarà de cop.
Quan ja hagi espessit, retirem les natilles als pots que haurem guardat per elles.
Que bones estaven!!
ResponEliminauna mica líquides,però estaven bastant bones
ResponEliminaVan quedar molt bé, aprt de que van sortir líquides estaven estupendes!!!! :)
ResponEliminaEstaven super bones! =)
ResponEliminaA mi em van agradar molt pero si que es veritat que van quedar una mica liquides
ResponElimina