dijous, 13 de febrer del 2014

Natilles


Ingredients:

  • 4 rovells d’ou
  • 500 ml Llet sencera
  • 1 cullereta de Maicena
  • 100g Sucre
  • 1 baina de vainilla
  • Canella molta (Opcional)
  • 10g de sucre vainilla
  • 1 galeta maria (Per decorar)


ELABORACIÓ:

Començarem posant tota la llet en una cassola a foc lent, mentrestant obrim la baina de vainilla, rascant amb el ganivet, traurem totes les pepitas que hi hagin a dintre les ficarem dintre de la llet, i ho remenem.

En un bol apart, que tindrem els 4 rovells d’ou, hi afegirem el sucre, el sucre vainilla, i la maicena, i hu remenem molt bé, fins que ens quedi una pasta, i hu reservem.
Mentrestant vigilem la llet perquè no es cremi, quan comenci a bullir, la retirem del foc y colem la llet amb un colador, per retirar les pepitas de vainilla. Quan ja ho tinguem colat, hem de afegir poquet a poquet la meitat de la llet aproximadament en el bol on tenim els rovells, el sucre etc. Quan ho hagem remenat, tirem els ous I la llet al resta de la llet que estarà en una altre olla, més gran que la atre.

Posem al foc al mig, I no parem de remenar fins que les natilles espessint, això ho sabrem quan ens costi més remenar I perquè la espuma marxarà de cop.
Quan ja hagi espessit, retirem les natilles als pots que haurem guardat per elles.

5 comentaris:

  1. una mica líquides,però estaven bastant bones

    ResponElimina
  2. Van quedar molt bé, aprt de que van sortir líquides estaven estupendes!!!! :)

    ResponElimina
  3. A mi em van agradar molt pero si que es veritat que van quedar una mica liquides

    ResponElimina