dilluns, 10 de febrer del 2014

Olives glaçades


Ingredients:
-Gelatina cua de peix
-Olives farcides
-Bitter kas
-Martini blanc/licor de poma

Estris:
-Cassoleta 
-Glaçonera 
-Gots

Procediment:
1. Posar les quatre fulles de gelatina en remull en una cassoleta amb aigua.
2. Posar una oliva a cada forat de la glaçonera.
3. Emplenar mig vas de bitter kas. Una vegada que la gelatina agafa la consistència gelatinosa l'avoquem dins de un vol amb aigua calenta, i ho mesclem fins que es dissolgui.
4. Abocar la meitat del vas amb aigua i gelatina cua de peix la vas on hi ha el bitter kas. Fer el mateix procediment amb el martini / licor de poma.
5. Abocar el vas de bitter kas a una glaçonera i a l'altra el vas de martini/licor de poma.
6. Deixa-ho a la nevera. Un cop s'hagi format la gelatina ho traiem de la glaçonera i ja tenim la gelatina.





4 comentaris:

  1. Llastima que ens vam equivocar, i ho vam posar al congelador enlloc de la nevera!!

    ResponElimina
  2. Les teniem que posar a la nevera!!! pero ens vem equivocar....

    ResponElimina
  3. Ens van sortir malament tot i aixi ni les van provar

    ResponElimina