Ingredients:
-Olives farcides
-Bitter kas
-Martini blanc/licor de poma
Estris:
-Cassoleta
-Glaçonera
-Gots
Procediment:
1. Posar les quatre fulles de gelatina en remull en una cassoleta amb aigua.
2. Posar una oliva a cada forat de la glaçonera.
3. Emplenar mig vas de bitter kas. Una vegada que la gelatina agafa la consistència gelatinosa l'avoquem dins de un vol amb aigua calenta, i ho mesclem fins que es dissolgui.
4. Abocar la meitat del vas amb aigua i gelatina cua de peix la vas on hi ha el bitter kas. Fer el mateix procediment amb el martini / licor de poma.
5. Abocar el vas de bitter kas a una glaçonera i a l'altra el vas de martini/licor de poma.
Llastima que ens vam equivocar, i ho vam posar al congelador enlloc de la nevera!!
ResponEliminaJa quina llastima!
ResponEliminaLes teniem que posar a la nevera!!! pero ens vem equivocar....
ResponEliminaEns van sortir malament tot i aixi ni les van provar
ResponElimina